Kirjoittaja Aihe: Auta buddhalaisen keskuksen remontoinnissa Danakoshassa 15.5.-15.6.2018  (Luettu 908 kertaa)

Danakosha

  • Viestejä: 73
Auta buddhalaisen keskuksen remontoinnissa Danakoshassa
15.5. – 15.6.2018

Danakosha on lama Tulku Dakpa Rinpochen vuonna 2005 perustama tiibetinbuddhalainen yhteisö. Vuonna 2016 Danakosha hankki upean paikan Lounais-Suomen suurten kaupunkien keskipisteessä Jokioisissa. Keskitymme toimimaan autenttisen buddhalaisuuden opiskelun ja harjoittamisen keskuksena oppilaille ympäri maailman, ja erityisesti Pohjois-Euroopassa, sillä Pohjois-Euroopassa on hyvin vähän tiibetinbuddhalaisia keskuksia. Tulemme tarjoamaan keskuksessa kesäkursseja, vuosittaisia retriittejä kuten perinteisiä drubcheneja, ja monia muita tapahtumia.

Etsimme vapaaehtoisia ja avustajia tilan remontoimiseksi perinteiseksi tiibetinbuddhalaiseksi keskukseksi. Vuodesta 2016 lähtien olemme remontoineet traktorihallin temppeliksi ja aloittaneet navetan remontoimista majoitustiloiksi, keittiöksi ja ruokailutiloiksi.

Tämän vuoden remontissa pyrimme saattamaan loppuun majoitustilojen, keittiön ja ruokailutilojen remontit, sekä rakentamaan uuden alttarin ja perinteenmukaiset sisäänkäynnit temppeliin. Etsimme erityisesti remonttitaitoisia auttajia, mutta voit auttaa monin tavoin, esim. laittamalla ruokaa jne. Voit jakaa mitä vain sinulla on, kuten tietämystäsi, energiaasi jne. Pidämme karmajooga-ohjelmamme 15.5.2018 - 15.6.2018 välillä. Voit tulla auttamaan miksi tahansa sinulle sopivaksi ajaksi.

Tarjoamme vapaaehtoistyöntekijöille yhteismajoituksen ja kasvisruoat.

Kuulisimme mielellämme mahdollisimman pian, jos pääset tulemaan remonttiavuksi. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@danakosha.org

Lue tästä linkistä Danakoshan remonttiin kesällä 2017 osallistuneen Lubomirin kokemuksia keskuksesta ja siellä työskentelystä.

Voit lukea lisää Danakoshasta osoitteesta www.danakosha.org

Ystävällisin terveisin,
Tulku Dakpa Rinpoche ja Danakosha Lingin kehitystyöryhmä