Kirjoittaja Aihe: Kansainvälinen Konchog Chidu Drubchod -retriitti Danakoshassa  (Luettu 1003 kertaa)

Danakosha

  • Viestejä: 72
Kansainvälinen Konchog Chidu Drubchod -retriitti Danakoshassa
« : Marraskuu 25, 2017, 08:53:26 ap »
Danakoshalla on ilo ilmoittaa, että Tulku Dakpa Rinpoche tulee ystävällisesti ohjaamaan Konchog chidu drubchod -retriitin 26.12.2017 - 1.1.2018. Drubchod on erityisen voimakas ryhmäretriitti, jonka tarkoitus on kaikkien esteiden, hämärtymien ja sairauksien tyynnyttäminen, hyveiden kasvattaminen, ansioiden kartuttaminen ja vaurauden lisääminen; kaikille tunteville olennoille ja erityisesti omassa ympäristössämme. On tärkeää tehdä hyviä tekoja kuluneen vuoden loppuessa ja uuden alkaessa. Jos vuosi on mennyt hyvin, se on seurausta omista hyvistä teoistamme ja kolmen jalokiven ja kolmen alkujuuren siunausta, joten kiitämme heidän ystävällisyydestään ja toivomme että tuleva vuosi on yhtä hyväenteinen. Jos taas kulunut vuosi on ollut täynnä ongelmia, toivomme niiden loppuvan ja uuden vuoden menevän hyvin.

Tämä on Danakoshan jokatalvinen drubchod-retriitti. Retriittiin on vuosittain osallistunut lukuisasti harjoittajia useista maista, ja toivomme tänäkin vuonna paljon osallistujia.

Konchog chidu tarkoittaa "Kallisarvoisten ruumiillistumaa." Se on Guru Rinpocheen keskittyvä harjoitus, joka sisältää kaikki kolme juurta - ulkoinen rauhaisa Padmasambhava guruna, sisäinen raivoisa Padmasambhava yidamina ja salainen Padmasambhava Simhamukan muodossa dakinina, ja se sisältää myös Padmasambhavan pitkän elän muodon. Terma-aarteen löysi tertön Jatson Nyingpo, Nyongben Tingzin Zangpon, Padmasambhavan läheisen oppilaan jälleensyntymä, joka saavutti sateenkaariruumiin. Konchog chidu on hyvin syvällinen ja laaja opetuskokonaisuus, ja se on yksi korkeimmista ja salaisimmista tavoista saavuttaa Padmasambhavan laaja viisaus.

Voit lukea lisää Konchog Chidusta tästä linkistä.

Tulku Dakpa Rinpoche on Danakoshan dharmakeskuksen hengellinen johtaja, ja hän on ensimmäinen oppilaidensa pyynnöstä Suomeen vakituisesti asumaan asettunut tiibetinbuddhalainen lama. Hän on vastaanottanut opetuksia aikamme merkittävimmiltä buddhalaisilta opettajilta, kuten Kyabje Mindrolling Trichen Rinpochelta ja Kyabje Taklung Tsetrul Rinpochelta. Hän on valmistunut Mindrollingin luostarin korkeakoulusta valtuutetuksi suutristen ja tantristen opetusten haltijaksi.

Aikataulu:

26.12. Alkaa klo 19:00

27.12. - 31.12.
6 - 8: Harjoitus
8 - 9: Aamiainen
9 - 11:30: Harjoitus
11:30 - 14 Lounastauko
14 - 15:30 Harjoitus
15:30 - 16 Teetauko
16 - 18: Harjoitus

1.1.2018
klo 6 - 10: Harjoitus ja viikon harjoituksen siunausten vastaanottaminen. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita vastaanottamaan siunauksia, vaikka eivät olisi osallistuneet retriittiin. Siunausten vastaanottaminen alkaa klo 9. Voit tulla mukaan myös aamusession alusta asti.
klo 11: Lounas

Paikka: Danakosha Ling, Forssantie 37, 31600 Jokioinen.

Hinta: 180 €, tai Danakoshan jäsenille, opiskelijoille ja työttömille 150 €

Majoitus: 10 € / yö yksinkertaisessa ryhmämajoituksessa. Saatavilla myös joitakin makuupaikkoja pienemmissä huoneissa lyhyen välimatkan päässä keskukselta hintaan 25 € / yö. Ota mukaan oma makuupussi. Voit myös järjestää majoituksen itse muualla. Kerrothan rekisteröitymisen yhteydessä majoitustoiveesi.

Rekisteröitymiset 12.12. mennessä osoitteeseen info@danakosha.fi