Kirpputori > Osta, myy, vaihda

lahjoitetaan dharmaystävä Oulun seudulla

(1/2) > >>

valtteri:
Eli hakusessa olisi siis joku jonka kanssa voisi vertailla muistiinpanoja ja saivarrella olemassaolosta ns buddhalaisesta perspektiivistä käsin. Pientä sparrausta kuuman teekupin äärellä tai missälie luontopoluilla. Vähän sanghan tuntua erakkoharjoituksen sekaan. Taijotain. Ehdotuksia otetaan vastaan.

Olen viisasteluun ja muka-nokkeluuksiin taipuvainen ns rasittava jätkä Oulun lähimaastosta, 36-vuotias ja perheellinen. Noin niinkuin suhteellisella tasolla.
Koulukuntapainotukset ja perimyslinjat jätän suosiolla tämän viestin ulkopuolelle, niillä ei ole tässä kohtaa merkitystä.
En etsi harjoitusryhmää enkä interwebs-kirjekaveria.

Hoh. Tulipa seuranhakuilmoituksen oloista tekstiä, vaikken edes ehtinyt listaamaan harrastuksia ja mielenkiinnon kohteita. Tai lempiväriä ja suosikkiruokaa (vapaavalintainen hymiö tähän kohtaan).

No, näillä mennään. Saa laittaa yksityisviestiä.

Jogiini:
Peukutus tälle aloitteelle!
Pitäisikö perustaa tänne seuranhaku osio? Sehän voisi olla hauskaa.

halkonen:
Joku filosofiakahvila -tyyppinen kaverihaku voisi olla hyvä. Vaan taidamme olla ripoteltuina aivan joka puolelle Suomea?

Itse olisin tokikin kiinnostunut arjen filosofoinnista ja ratkaisujen etsimisestä, mutta en kyllä arjessa ole löytänyt ihmisiä, joilla on aikaa ja kiinnostusta sellaiseen syväluotaavaan tarkkaan pohtimiseen (tavoitteena asioiden parempi ymmärtäminen). Tämä ryhmä on hyvä. Kaikella tapaa. Kiitos perustajille sekä ylläpitäjille taas! :)

valtteri:
Piti hiljattain palata useiden vuosien hiljaiselon jälkeen takaisin facebookiin ns työsyistä. Tuumailin hetken ajan jonkinlaisen dharmaystävät-tyyppisen avoimen ryhmän tms digidigi-kohtaamiskanavan pykäämistä, mutta fb lopetti tälläisen haihattelun lyhyeen kertomalla että yksin ei voi muodostaa ryhmää. Onneksi on puiden ja kivien sangha. Ja actionfiguurien.

Mukavaa alkanutta viikkoa. Niin, juuri sulle siinä niin, vaikkei meitä kumpaakaan olisikaan.

halkonen:

--- Lainaus käyttäjältä: valtteri - Kesäkuu 12, 2017, 11:07:22 ap ---Tuumailin hetken ajan jonkinlaisen dharmaystävät-tyyppisen avoimen ryhmän tms digidigi-kohtaamiskanavan pykäämistä, mutta fb lopetti tälläisen haihattelun lyhyeen kertomalla että yksin ei voi muodostaa ryhmää.

--- Lainaus päättyy ---

:)--- Lainaus käyttäjältä: valtteri - Kesäkuu 12, 2017, 11:07:22 ap ---Onneksi on puiden ja kivien sangha.

--- Lainaus päättyy ---

Kiitos tästä mielikuvasta! Resonoi kovin. Olen kotona(ni), näiden kanssa. Vertaisteni seurassa.

Tuosta ryhmän yksin perustamisesta (juuri nyt tuli mieleen) millainen ekosysteemi tämä yksi ainoa keho on. Siinähän sitä "ryhmää" on lähellämme kerrakseen. Ja jatkuvassa vuorovaikutuksessa, -puhelussakin (jos niikseen).

Muistan joskus jonkun sanoneen, että ihminen on kuin komposti.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta