Kirjoittaja Aihe: Haetaan remonttiapua Danakoshan uuteen dharmakeskukseen keväällä 2017  (Luettu 1109 kertaa)

Danakosha

  • Viestejä: 73
Dharmakeskus Danakosha on saanut upean paikan Lounais-Suomen suurten kaupunkien keskipisteestä Jokioisista. Danakosha on tiibetinbuddhalaisen Nyingma-koulukunnan mukainen dharmayhdyskunta, joka rekisteröitiin Suomessa vuonna 2005 lama Tulku Dakpa Rinpochen hengellisessä ohjauksessa. Uuden paikan saaminen mahdollistaa toimintamme merkittävän laajentamisen ja syventämisen tuntevien olentojen hyödyksi.

Keskitymme toimimaan autenttisen buddhalaisuuden opiskelun ja harjoittamisen keskuksena oppilaille ympäri maailman, ja erityisesti Pohjois-Euroopassa. Pohjois-Euroopassa on hyvin vähän tiibetinbuddhalaisia keskuksia. Tulemme tarjoamaan keskuksessa kesäkursseja, vuosittaisia retriittejä kuten perinteisiä drubcheneja, ja monia muita tapahtumia.

Jotta kaikki menisi osallistujien ja järjestäjien osalta sujuvasti, meidän on rakennettava huoneita majoitusta varten, huolehdittava ympäristöstä ja pystytettävä buddhalaisuuden symbolisia monumentteja, kuten temppeleitä, stupia, mani-pyöriä jne. Tarvitsemme avuksi paljon vapaaehtoisia, erityisesti rakennustöitä osaavia. Pidämme karmajooga-ohjelmamme 5.5.2017 – 4.6.2017 välillä, ja voit tulla auttamaan miksi tahansa sinulle sopivaksi ajaksi. Tarjoamme vapaaehtoistyöntekijöille majoituksen ja ruoat. Projektia ohjaa Jarkko Soihtu.

Meille olisi myös suureksi avuksi, jos sinulla on ylimääräisiä kylpyhuone- tai keittiökalusteita, joita voit lahjoittaa uuteen keskukseen. Tarvitsemme mm. hanoja, pönttöjä, lavuaareja, teollisen tiskikoneen, ison kiertoilmauunin, teolliset keittolevyt tai kaasuhellan, jääkaappeja, arkkupakastimia, mahdollisesti myös soppatykin, puuhellan, ison paellapannun jne. Ehdota vapaasti.

Kuulisimme mielellämme mahdollisimman pian, jos pääset tulemaan remonttiavuksi. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@danakosha.fi

Ystävällisin terveisin,

Tulku Dakpa Rinpoche ja Danakosha Lingin kehitystyöryhmä