Kirjoittaja Aihe: Draminyen, Epämiellyttävä ääni (?)  (Luettu 5122 kertaa)

Ekhnaton

 • Viestejä: 317
Draminyen, Epämiellyttävä ääni (?)
« : Elokuu 28, 2015, 11:30:48 ap »
Draminyen eli Epämiellyttävä Ääni on Uttarakuru eli Kuru mantereen nimi tiibetiksi.  Olen joskus ihmetellyt nimen alkuperää. Hiljattain selailin paria vanhaa Erich von Däniken kirjaa, jotka olin hankkinut kirjaston poistomyynnistä. Sieltä selvisi vastaus  nimen alkuperään: Kuten aiemmin on selitetty, tarkoittaa Kuru eli Draminyen Etelä-Amerikkaa. Ja Etelä- Amerikasta on löytynyt parisen tuhatta vuotta vanhoja kiitoratoja, jotka aivan ilmiselvästi on rakennettu avaruusaluksia tai ilma-aluksia varten. Myös näiden ilma-alusten kuvia, jopa sellaista esittävä pienoismalli, on löytynyt Etelä-Amerikasta. Niiden kuvia voi katsella Dänikenin kirjoista.
Epämiellyttävä ääni tarkoittaa siten avaruusaluksen tai lentokoneen aiheuttamaa valtaisaa melua, jollaista ei oltu siihen aikaan kuultu muilla mantereilla. Pohjois-Amerikan intiaanien tuntema Ukkoslintu liittyy sekin mitä ilmeisimmin tähän ukkosen kaltaista melua aiheuttavaan ilma- tahi avaruusalukseen.
Joidenkin mielestä Kalevalassa mainittu kokkolintu eli vaakalintu kuvaa sekin ukkoslintua, eli ilma-alusta. Se on valtavan suuri ja se pelastaa Väinämöisen hukkumasta meren keskellä.

kuvassa yksi Etelä-Amerikan vanhoista kiitoradoista Nazcassa
« Viimeksi muokattu: Elokuu 28, 2015, 11:36:48 ap kirjoittanut Ekhnaton »

Ekhnaton

 • Viestejä: 317
Vs: Draminyen, Epämiellyttävä ääni (?)
« Vastaus #1 : Tammikuu 23, 2016, 11:27:08 ap »
Löysin hiljattain dänikeniläisyytta tukevan uuden tiedon kiinalaisesta perinteestä, fenix-linnun yhdeksän ominaisuutta. Niistä yksi on että fenix-linulla on ovi vatsassa! Mikä kuvaa lentokonetta tai avaruusalusta. Yhdeksän ominaisuuden joukossa on muitakin jotka sopivat hyvin kuvaamaan lentokonetta, nimittäin kun fenix kuolee (so lentokone/avaruusalus on pysähtynyt ja moottorit on sammutettu), se herää myöhemmin uudelleen eloon (moottorit pannaan taas käyntiin).
Asia löytyy koan-kokoelmassa Book of Serenity (kääntänyt Thomas Cleary).

Jogiini

 • Valvoja
 • Ylläpitäjä
 • Viestejä: 214
Vs: Draminyen, Epämiellyttävä ääni (?)
« Vastaus #2 : Helmikuu 07, 2016, 10:40:15 ap »
Edgar Mitchell, kuudes mies kuun pinnalla, RIP. Avaruudesta tulevan elämän puolustaja kuoli varhain tänä vuonna.

Tämän linkin takana on haastattelu, jossa hän puhuu samadhista ja buddhalaisuudesta- ja Roswellista.

http://observer.com/2015/08/edgar-mitchell-apollo-14-astronaut-speaks-out-on-roswell-the-existence-of-aliens/
Rigid, the skeleton of habit alone upholds the human frame. -Virginia Woolf

pael

 • Vieras
Vs: Draminyen, Epämiellyttävä ääni (?)
« Vastaus #3 : Marraskuu 27, 2016, 07:11:04 ip »
Sanotaan, että väki siellä elää tuhat vuotta. Voiko se olla maapallolla?

Kalansilmätorni

 • Viestejä: 121
 • http://www.mikseri.net/artists/7000yt.150176.php
Vs: Draminyen, Epämiellyttävä ääni (?)
« Vastaus #4 : Marraskuu 27, 2016, 10:19:26 ip »
Mutta Uttarakuru on pohjoinen manner. Syy, miksi se on vasemmalla on, että kosmologiaa kuvaavassa kartassa etelä on (katsojan) oikealla eikä alhaalla, jolloin länsi on alhaalla, pohjoinen vasemmalla ja itä ylhäällä.

Ruma/uhkaava ääni voisi myös viitata siihen, että pohjoisen vartijakuninkaalla Vaishravanalla ajatellaan olevan tappava ääni tai myrkyllinen hengitys, josta syystä hän pitää suutaan tiukasti suljettuna.
     

Ekhnaton

 • Viestejä: 317
Vs: Draminyen, Epämiellyttävä ääni (?)
« Vastaus #5 : Marraskuu 28, 2016, 11:07:28 ap »
Katso maailmankartastoa jossa löytyy Etelämanner ja mielellään mahdollisimman paljon ympäröivää aluetta. Jos nyt otetaan Etelämanner eli Antarctica  keskipisteeksi, ja Intian (Jambudvipan) katsotaan olevan "etelässä", on Etelä-Amerikka (Uttara-Kuru) "pohjoisesssa" eli keskuksen toisella puolella.
Abhidharman perusteella on selvää että Meruvuori eli maailmankeskus tai -napa on Maan pyörimisakseli. Kun Jambudvipassa on päivä, on Uttara-Kurussa yö, ja kääntäen.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 28, 2016, 01:08:13 ip kirjoittanut Ekhnaton »

pael

 • Vieras
Vs: Draminyen, Epämiellyttävä ääni (?)
« Vastaus #6 : Marraskuu 28, 2016, 04:24:51 ip »
Minä noita ikiä mietin. Ja kuulemma vain Jambudvipalaiset voivat harjoittaa Dharmaa? Onko näin?

Ekhnaton

 • Viestejä: 317
Vs: Draminyen, Epämiellyttävä ääni (?)
« Vastaus #7 : Marraskuu 28, 2016, 06:22:20 ip »
Asia voi olla niin että Jambudvipa-maailmankartta on hyvin vanha, noin 3 miljoonaa vuotta vanha. Shakyamunin Dharma-opetus on perinyt sen aiempien Buddhien aikakausilta. Siinä on piirteitä aikakausilta, joita nykyinen tieteellinen maailmankuva ei tunne eikä tunnusta.
Nykyinen hindulaisuus uskoo paremmin Maaplaneetan aiempien sivilisaatioiden  olemassaoloon kuin moderni buddhalaisuus. (Katso esim Michael Cremon Forbidden Archeology. Muitakin henkilöitä ja lähteitä on aiheessa olemassa, mutta Cremo on tunnetuin.)
Buddhalaiset suutrat kertovat että Shakyamuni on neljäs Buddha Maaplaneetalla tällä aikakaudella. Tämä on suutrien ja kommentaarien  mukaan kirjaimellinen totuus.

Se että "muilla mantereilla ei ole Dharmaa" voi olla intialaista patriotismia ja propagandaa, ainakin osaksi. Itse olen kokenut että Etelä-Amerikan intiaani-kulttuurit ovat olleet henkisesti pitkälle kehittyneitä. Ja saattavat olla sitä edelleen.  Näin kertovat sellaiset nykyajan tutkijat jotka ovat itse menneet sisälle heidän maailmaansa, heidän tietoisuuteensa ja tietoonsa. 

Seagal

 • Ihminen
 • Viestejä: 265
Vs: Draminyen, Epämiellyttävä ääni (?)
« Vastaus #8 : Marraskuu 28, 2016, 08:17:31 ip »
Uttarukurussa, legendan mukaan, ihmiset harrastavat seksiä (ja saavat lapsia) pelkästä kosketuksesta. Taivas on smaragdin värinen.

Ekhnaton

 • Viestejä: 317
Vs: Draminyen, Epämiellyttävä ääni (?)
« Vastaus #9 : Marraskuu 29, 2016, 10:59:58 ap »
Mikä on lähteesi? Tuo kuulostaa sellaiselta mitä on sanottu kamalokan devoista. Joita on kuusi tasoa, ja joita vastaa kuusi seksuaalisen kontaktin tasoa tai lajia, (näin Shurangama sutra & Abhidharmakosha). Paitsi että devat eivät synny kohdusta vaan transformaation kautta.

pael

 • Vieras
Vs: Draminyen, Epämiellyttävä ääni (?)
« Vastaus #10 : Joulukuu 12, 2016, 01:29:36 ip »
Täällä näköjään lukee näin Uttara-Kurun ”Epämiellyttävä ääni” Pohjoisen maanosan kohdalla:
Lainaus
Taivas ja vesistöt ovat smaragdinvihreitä.
http://www.nic.fi/~laan/kosmologia.htm

Seagal

 • Ihminen
 • Viestejä: 265
Vs: Draminyen, Epämiellyttävä ääni (?)
« Vastaus #11 : Joulukuu 12, 2016, 07:36:41 ip »
Oho! Muistin oikein!

Kalansilmätorni

 • Viestejä: 121
 • http://www.mikseri.net/artists/7000yt.150176.php
Vs: Draminyen, Epämiellyttävä ääni (?)
« Vastaus #12 : Joulukuu 14, 2016, 12:19:04 ap »
Jamgön Kongtrül Lodrö Thayen englanninnetussa teoksessa Myriad worlds on selitetty aika paljon näistä intialaisen (ja buddhalaisuuden omaksuman) kosmologian erityispiirteistä. Sieltä voisi joku katsoa mitä kaikkea sanotaan pohjoisesta mantereesta.

Joissain perinteissä pohjoinen manner tosiaan on vihreä väriltään, mutta toisissa se on kultainen (ehkä keltainen?). Värihän tulee siitä, mitä väriä Meru-vuoren kyseinen kylki (neljästä) heijastaa. Siksi meillä taivas on sininen, koska eteläinen kylki heijastaa sinistä.

On todettava myös se, että gurujen opetuksissa on laaja kirjo näkemyksiä siitä, onko esimerkiksi Jambudvipa maapallon tietty manner, vain onko se esimerkiksi koko meidän aurinkokunta, tai jopa koko meidän galaksi tai ihan vaikka koko meidän maailmankaikkeus.

Jambudvipan keskipisteessähän mystisesti ajatellaan sijaitsevan vasraistuin, jolla Shakyamuni valaistui. Sen alapuolella pyramidimaisesti sijaitsevat sitten helvetit (ja sivuhelvetit tämän valtavan pyramidimuodostelman kummallakin puolella.)

Toisaalta mannerlaatta-ajatusta voi luulla tukevan sellainen, että tämän kolmionmuotoisen mantereen katsotaan jakautuvan tällä tavoin: piirrä kolmio, sen kärki alaspäin. Jaa se karkeasti kuuteen kaistaan. Kärki on Intia, sitten tulee Tiibet, sitten Khotan, Kiina, Shambhala ja 'Suuri lumivyöhyke'.

Ekhnaton

 • Viestejä: 317
Vs: Draminyen, Epämiellyttävä ääni (?)
« Vastaus #13 : Joulukuu 29, 2016, 12:24:43 ip »
Vasubandhu kertoo Abhidharmakoshassa Jambudvipan mittoja yojana-yksikköinä. Hän kertoo esimerkiksi Jambu-mantereen kapean kärjen leveyden. Joka aivan ilmeisesti tarkoittaa Intian etelä-kärkeä. Lisäksi hän kertoo Jambudvipan ympärysmitan, (muistaakseni, en ole nyt tarkistanut asiaa, joka tapauksessa siellä on vähäsen muutakin kuin etelä-kärjen leveys). Olen joskus tarkistanut sen vastaavuuden Aasian ja Euroopan yhteiseen ympärysmittaan. Ei muistaakseni aivan riitä, mutta on oikean suuntainen.

Ekhnaton

 • Viestejä: 317
Vs: Draminyen, Epämiellyttävä ääni (?)
« Vastaus #14 : Joulukuu 30, 2016, 02:03:22 ip »
Missään en ole nähnyt koko galaksia kutsuttavan Jambudvipaksi. Buddhalaisuudessa galaksia ja erityisesti Linnunrata-galaksia  vastaa Trisahasra-mahasahasra-lokadhatu eli trichiliocosm (Edward Conzen englanninnos, kreikannos itseasiassa, jota hän käyttää kirjoissaan), suomeksi Kolmasti-tuhatkertainen-suuri-maailmojen-järjestelmä. Esimerkiksi  Robert Thurman, Alex Berzin ja K. N. Jayatilleke katsovat sen vastaavan nykyaikaisen maailmankuvan galaksia, joidenkin mielestä galaksijoukkoa tai niiden superjoukkoa.
Trichiliocosmos on 1000 x 1000 x 1000 maailmaa. Tämä on selitetty Abhidharmassa.

Trichiliocosm www.rigpawiki.org/index.php?title=Trichiliocosm
Saha-world www.rigpawiki.org/index.php?title=Saha_world