Kirjoittaja Aihe: HE. Jetsun Khandro Rinpoche Suomessa toukokuussa  (Luettu 1445 kertaa)

Danakosha

  • Viestejä: 73
HE. Jetsun Khandro Rinpoche Suomessa toukokuussa
« : Huhtikuu 16, 2012, 12:21:15 ip »
Danakosha Finlandilla on ilo ja kunnia ilmoittaa, että viisausdakini Mindrolling Jetsun Khandro Rinpoche  saapuu  opetusvierailulle Suomeen pe 11.5. - su 13.5.2012. Tulku Dakpa Rinpochen ja Danakosha-yhteisön kutsumana.
Opetusten aikataulu:

Yleisöluento: Kuinka löytää rauha epävakaina aikoina
Pe 11.5. klo 18 - 19:30, Fabianinkatu 33 sali 5, Helsinki. Suositeltu lahjoitus 10 €.

Opetus: Yhdeksän kulkuneuvoa ( Nine yanas)

La 12.5. - su 13.5. klo 10-12 ja 15-17 Danakoshan dharmakeskuksessa, Museokatu 17 A, 00100 Helsinki.
Osallistumismaksu 120 €. Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja Danakoshan jäsenet 100 €.

Lukuisat valaistumiseen johtavat polut voidaan selittää jakamalla ne kolmeen pääryhmään,  jotka voidaan jakaa kolmeen alaryhmään, ns. yhdeksään kulkuneuvoon.  Kaikilla yhdeksallä kulkuneuvolla on oma lähtökohtansa, näkemyksensä, meditaationsa, käytösmallinsa ja oma tuloksensa. Parhaan tuloksen voi saavuttaa harjoittamalla oman potentiaalinsa puitteissa. Viime keväisen vierailunsa aikana Jetsun Khandro Rinpoche puhui paljon ongelmista jotka syntyvät kun harjoittajat läheisen opettajasuhteen puuttuessa, harjoittavat itselleen sopimattomalla tasolla. Opetus yhdeksästä kulkuneuvosta on laaja ja monipuolinen ja jatkuu todennäköisesti myös tulevina vuosina.

Osallistumismaksun voi 7.5. mennessä maksaa Danakoshan tilille Danakosha Finland, Aktia 405530-2137451, tai käteisellä saavuttaessa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat pyytää alennusta taloudellisen tilanteesi johdosta.

Rekisteröitymiset 29.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@danakosha.fi. Tilaa on rajoitetusti, joten rekisteröidythän ajoissa varmistaaksesi, että mahdut mukaan. Koska tilaa on rajoitetusti, ethän tuo laukkua ellei välttämätöntä. Jetsun Khandro Rinpoche opettaa englanniksi. Pyydämme ilmoittamaan etukäteen mahdollisesta tulkkaustarpeesta. Danakosha Finland auttaa myös löytämään majapaikan ja voi neuvoa kauempaa tulijoita eri tavoin. Ottakaa siis reippaasti yhteyttä info-postilaatikkoon.

Mindrolling Jetsun Khandro Rinpoche syntyi vuonna 1968 Hänen Pyhyytensä Mindrolling Trichen Rinpochen tyttäreksi, ja Hänen Pyhyytensä 16. Gyalwang Karmapa tunnisti hänet viisausdakini Orgyen Tsomoksi. H.P. Mindrollin Trichen Rinpoche kasvatti hänet, ja antoi hänelle tärkeimmät opetukset ja initiaatiot, erityisesti Mindrollingin perimyslinjan. Hän on Mindrollingin Jetsunma-perimyslinjan opinhaltija. Hän antaa Nyingma- ja Kagyu-koulukuntien opetuksia ympäri maailman, erityisesti Aasiassa, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, ja johtaa useita hyväntekeväisyyshankkeita ympäri maailman.