Kirjoittaja Aihe: Seitsemän kohdan mielenharjoitus  (Luettu 1142 kertaa)

Danakosha

  • Viestejä: 73
Seitsemän kohdan mielenharjoitus
« : Maaliskuu 05, 2014, 04:58:36 ip »Opetus: Seitsemän kohdan mielenharjoitus
Pe 21.3. - su 23.3. 2014
Danakosha Finlandin lama, Tulku Dakpa Rinpoche on ystävällisesti luvannut antaa Jigme Lingpan kommentaariin perustuvan ydinopetuksen Vimalamitran Seitsemän kohdan mielenharjoituksesta. Tämä opetus on jatkoa syksyn 2013 luentosarjalle.

Meditaatiomestari Jigme Lingpa sanoi, että tämän opetuksen kautta voi harjoittaa kaikkia yhdeksää kulkuneuvoa yhdellä istuimella. Se sisältää kaikkien kulkuneuvojen keskeisimmät merkitykset sekä opetuksen siitä kuinka seurata opettajaa. Niinpä tämä opetus soveltuu hyvin kaikille aloittelijoista pitkälle edenneisiin. Opetus keskittyy meditaatiomenetelmiin ja nyt annettava loppuosa käsittelee kanavia  ja energiaharjoituksia. Edelliset luennot voi ladata kuultavaksi. Linkin voi tilata osoitteesta info@danakosha.fi ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssin hinta: 100 €, tai 80 € Danakoshan jäsenille, opiskelijoille ja työttömille. Niille, jotka eivät ole Danakoshan jäseniä, hinta sisältää kahden kuukauden määräaikaisjäsenyyden Danakoshan opintopiirissä (huom. eri asia kuin uskonnollisen yhdyskunnan jäsenyys). Jäsenyys oikeuttaa osallistumaan gomde-, Sakyamunin sadhana- ja tsog-harjoituksiin ilman erillisiä lahjoituksia jäsenyyden keston ajan. Meditaatioiden aikataulut osoitteesta http://danakosha.fi/fi/schedule/regular_schedule.html

Rekisteröidythän 14.3. mennessä osoitteeseen info@danakosha.fi.