Kirjoittaja Aihe: Myydään: säädettävä meditaatiojakkara "Kindseat"  (Luettu 3209 kertaa)

runoilija

  • Viestejä: 1
Myydään: säädettävä meditaatiojakkara "Kindseat"
« : Syyskuu 15, 2013, 06:13:48 ip »
Myyn Kindseat-merkkisen säädettävän meditaatiojakkaran hintaan 90 euroa. Mukana myös jakkaraa varten suunniteltu litteä tyyny, joka on valmistettu tukevasta materiaalista ja jossa toisella puolella on liukumisen estävä tekstuuri.

Jakkaralla voi meditoida niin polvi- kuin istuma-asennoissa. Parasta siinä on sen säädettävyys: säätövaraa löytyy noin 9-22 senttimetrin väliltä vapaasti johtuen näppärästä suunnittelusta, joka käyttää todella kestävästä materiaalista (samaa materiaalia käytetään mm. kiipeilyyn) valmistettuja litteitä naruja kiinnitykseen. Tämä ratkaisu myös mahdollistaa sen, että meditoidessa lantion asennon muuttuessa istuin muokauttuu mukana. Itse jakkara on tehty jykevästä mutta samalla hämmästyttävän kevyestä puusta. Se kulkee myös kätevästi mukana maailmalla: sen saa purettua osiin ja mahdutettua helposti matkalaukkuun.

Minulla jakkara on ollut vuoden päivät käytössä, ja se on hyvässä kunnossa. Ainoat käytön jäljet ovat esteettisiä: jakkaran jaloissa on vaaleita mustautumia johtuen köyden kosketuksesta ja lisäksi paikoitellen puussa on myös häviävän pieniä kolhuja. Kiinnostuneen niin halutessa voin lähettää lisää kuvia.

Ilmeisesti Suomeen tätä ei muussa tapauksessa saa kuin valmistajalta Britanniasta tilattuna, jolloin ovh. on tyynyn ja postikulujen kanssa 132,5 euroa (15.9.).

Ostajan löytyessä toimituksen suhteen kaikista kätevin minulle olisi nouto Turusta, mutta voin jakkaran myös lähettää postitse. Jälkimmäisessä tapauksessa hintaan lisätään postikulut 8,8 euroa.

Kuva: https://docs.google.com/file/d/0B0Oj8exSZmaqMFU1UWZuNWd3aXM/edit?pli=1

Lisätietoa: http://www.kindseat.com/
Mielipide: http://www.wildmind.org/blogs/book-reviews/the-kindseat-the-ultimate-in-meditation-hardware