Kirpputori > Osta, myy, vaihda

Kirjoja kiertoon?

(1/8) > >>

katrim:
Hei! Jos keillä on buddhalaisuuteen liittyviä kirjoja, jotka ovat unohtuneet kirjahyllyyn pölyttymään, laitetaanko kiertoon? Tehdään vaihtareita, ostetaan, myydään! Mun kirjahyllyyn ainakin on kasvamassa ihan oma buddhalainen hyllynsä ja haluaisin kartuttaa sitä.

rolling stone:
Päinvastainen tilanne,sano! Kirjoja löytyypi - vaan ei varsinaisia buddhalaisia... No; Buddhan jalanjäljillä - niminen hyllyssä on, vaan en ole saanut aloitettua, vaikka jollain tapaa tielle lähteminen kiehtoo ja houkuttelee...
Mutta idea kirjojen antamisesta/ myymisestä/ ostamisesta on vallan mainio!!!

nikki:

--- Lainaus käyttäjältä: rolling stone - Lokakuu 05, 2011, 01:28:36 ip ---Päinvastainen tilanne,sano! Kirjoja löytyypi - vaan ei varsinaisia buddhalaisia... No; Buddhan jalanjäljillä - niminen hyllyssä on, vaan en ole saanut aloitettua, vaikka jollain tapaa tielle lähteminen kiehtoo ja houkuttelee...
Mutta idea kirjojen antamisesta/ myymisestä/ ostamisesta on vallan mainio!!!

--- Lainaus päättyy ---

Kyllä täällä varmaan voi käydä kauppaa myös ei sinänsä dharmaan liittyvillä asioilla/tavaroilla.

Minkälaisia kirjoja sulla on ja mistä olisit kiinnostunut?

katrim:
Jos jollain on ylimääräisenä tai turhanpanttina tuo Buddhan jalanjäljillä, olisin valmis sen ostamaan, sitä kun ei löydy enää mistään divareista eikä kirjakaupoista!

Saltzmann:

--- Lainaus käyttäjältä: nikki - Lokakuu 08, 2011, 11:32:38 ap ---Kyllä täällä varmaan voi käydä kauppaa myös ei sinänsä dharmaan liittyvillä asioilla/tavaroilla.

--- Lainaus päättyy ---

Jos kuitenkin pysyteltäisiin ihan buddhalaisessa kirjallisuudessa ja tavaroissa. Varmaan noille muille kirjoille löytyy muita foorumeita ja tapoja myydä niitä.

Poistin yhden postauksen täältä, koska emme voi antaa mahdollisuuksia markkinoida käännöksiä, joiden oikeuksista meillä ei ole mitään tietoa.

Saltzmann

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta