Kirjoittaja Aihe: Ligmincha Finland harjoitusryhmät jatkavat toimintaa useilla paikkakunnilla  (Luettu 1924 kertaa)

Ligmincha Finland

  • Viestejä: 27
Hei,

Ligmincha Finland harjoitusryhmät jatkavat toimintaansa vuonna 2012. Ryhmissä tehdään mm. tsa lungia, yhdeksää hengitystä, viittä parantavaa tavua ja shineä eli tyyneysmeditaatiota. Ryhmät kokoontuvat seuraavalla tavalla:

Helsinki (helsinki@garudabon.fi):

perjantaisin
17:30-18:30 (perusharjoitukset)
18:45-20:00 (edistyneet harjoitukset)

Jyväskylä (jyvaskyla@garudabon.fi): 10.1. alkaen tiistaisin klo 18.00-19.30

Kuopio (kuopio@garudabon.fi): Joka tiistai myös joulun ja uuden vuoden yli klo 18.00-19.30

Tampere (tampere@garudabon.fi): 19.1 alkaen torstaisin alkuun klo 16.30-18.30 (aika jatkossa sovitaan harjoituksissa toiveiden mukaan)
Paikka: Selininkatu 5, Tampere/Tahmela (Pispala)

Turku: (turku@garudabon.fi) 9.1. alkaen maanantaisin

Vaasa: (vaasa@garudabon.fi)

Lisätietoa: www.ligmincha.fi (tai http://www.garudabon.fi/)

Helsingin ryhmästä vielä lisätietoa:

Kuukausimaksu 20 euroa maksetaan seuran tilille. Jos haluat maksaa kertakäynneistä, niin voit myös ottaa 10-7 euroa paikan päälle, tai sitten oman taloudellisen tilanteesi mukaan. Voit myös maksaa tukimaksua vaikka et ehtisi harjoituksiin.
Alkuillasta tutustutaan yleensä perusharjoituksiin kuten: yhdeksän puhdistavaa hengitystä, viiden liikkeen Tsa Lung harjoitus, sekä shine meditaatio.

Loppuillasta teemme esimerkiksi sisäistä ja salaista Tsa Lungia, viittä parantavaa tavua, Tapihritsa gurujooga visualisaatiota, Trul Khor 15 liikkeen sarjaa jne. hieman vetäjästä riippuen. Jokainen löytää varmasti oman lempiharjoituksensa :)Tarkoitus on myös jatkaa perjantaiharjoituksia silloin tällöin unijoogayöllä, jos kiinnostuneita löytyy tarpeeksi.

Molempiin ryhmiin voi tulla myös oman aikataulun mukaan mikä parhaiten sopii. Myöhemmässä sessiossa ei välttämättä selitetä asioita niin paljon vaan keskitytään enemmän harjoitukseen. Rennot löysät vaatteet ovat mukavimmat risti-istunnassa ja liikkeissä. Paikalla on pikkumattoja ja meditaatiopalleja.

Harjoitukset pidetään Kulosaaressa perjantaisin 17:30-20

Sydämellisesti tervetuloa ryhmiin kaikki vanhat ja uudet harjoittajat!
:)