Kirjoittaja Aihe: Jetsun Khandro Suomessa 7.6-9.6  (Luettu 1469 kertaa)

Danakosha

  • Viestejä: 73
Jetsun Khandro Suomessa 7.6-9.6
« : Toukokuu 02, 2013, 10:04:20 ap »
Mindrolling Jetsun Khandro Rinpoche Suomessa

Danakoshan Dharmakeskuksella on ilo ilmoittaa, että rakastettu viisausdakini Mindrolling Jetsun Khandro Rinpoche saapuu jälleen Helsinkiin antamaan opetuksia Danakosha Finlandin vieraana pe 7.6. - su 9.6.2013. Perjantai-iltana on yleisöluento Baldersalissa ja viikonloppuna kokoonnumme  Danakoshan tiloissa Museokadulla. Opetukset ovat avoimia kaikille.

Mindrolling Jetsun Khandro Rinpoche syntyi vuonna 1968 Hänen Pyhyytensä Mindrolling Trichen Rinpochen tyttäreksi, ja Hänen Pyhyytensä 16. Gyalwang Karmapa tunnisti hänet viisausdakini Orgyen Tsomon jälleensyntymäksi. Mindrolling Trichen Rinpoche kasvatti hänet, ja antoi hänelle tärkeimmät opetukset ja initiaatiot, erityisesti Mindrollingin perimyslinjan. Hän on Mindrollingin Jetsunma-perimyslinjan opinhaltija. Hän antaa Nyingma- ja Kagyu-koulukuntien opetuksia ympäri maailman, erityisesti Aasiassa, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, ja johtaa useita hyväntekeväisyyshankkeita ympäri maailman.
Jetsun Khandro Rinpochen suorasukaiseen opetustyyliin voi tutustua esim täällä: http://www.youtube.com/watch?v=T1EfKKCdq6Y

Jetsun Khandro Rinpoche aloitti viime keväänä luentosarjan "Yhdeksän kulkuneuvoa", joka on opetuskokonaisuus yhdeksästä eri tasoisesta menetelmästä lähestyä valaistumista. Johdanto-osasta on saatavissa englanninkielinen DVD-tallenne, joka kannattaa kuunnella ennen tämän kesän opetusta. Tilaukset: info@danakosha.fi. hinta: 20 € + postikulut.

Opetusten aikataulu:

Yleisöluento: Miksi buddhalaisuus on tärkeää
Pe 7.6. klo 18 - 19:30
Paikka: Baldersali, Aleksanterinkatu 12, Helsinki
Suositeltu lahjoitus 10 € käteisellä saavuttaessa.

Opetus: Yhdeksän kulkuneuvoa
La 8.6. - su 9.6. klo 10-12 ja 15-17
Paikka: Danakoshan dharmakeskus, Museokatu 17 A, 00100 Helsinki
Osallistumismaksu 120 €. Danakoshan jäsenet, opiskelijat ja työttömät 100 €

Osallistumismaksun voi maksaa 1.6. mennessä Danakoshan tilille Danakosha Finland, Aktia 405530-2137451, tai käteisellä saavuttaessa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat pyytää alennusta taloudellisen tilanteesi johdosta.

Rekisteröitymiset 31.5. mennessä osoitteeseen info@danakosha.fi. Tilaa on rajoitetusti, joten rekisteröidythän ajoissa varmistaaksesi, että mahdut mukaan. Jetsun Khandro Rinpoche opettaa englanniksi. Järjestämme simultaanitulkkauksen pyydettäessä.

 
***
Huomatkaa myös että ilmoittautuminen syyskuun huipputapahtumaamme on nyt auki.

Danakoshan dharmakeskuksella on suuri ilo ja kunnia ilmoittaa, että Kyabje Taklung Tsetrul Rinpoche, Nyingma-koulukunnan johtaja, on ystävällisesti vastannut Tulku Dakpa Rinpochen kutsuun, ja saapuu Suomeen antamaan voimansiirrot koko Longchen nyingthig -opetussarjaan. On hyvin harvinaislaatuinen tilaisuus vastaanottaa nämä syvälliset opetukset näin korkealta ja arvostetulta mestarilta.

Voimansiirrot annetaan viikon kestävässä retriitissä 3.9. - 12.9.2013 välillä Siikaisissa, Länsi-Suomessa. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan verkkosivuillamme myöhemmin.

Lue lisää verkkosivuilta:
http://danakosha.fi/news/Longchen-Nyingthig-2013/johdanto.html
 
***
Buddhan valaistumisen vuosijuhla Saga Dawa on la 25.05.2013 alkaen klo 09:00 Rangjung Ösel -retriittikeskuksessa. 
Tulku Dakpa Rinpoche on ystävällisesti lupautunut antamaan opetuksen turvautumisesta Saga dawa -juhlan, Buddhan syntymän, valaistumisen ja parinirvanan juhlan yhteydessä. Hän antaa myös turvautumisvalat niitä pyytäneille. Teemme ryhmäharjoituksen  ja syömme yhdessä mukaantuotuja herkullisia lounasruokia.

Rekisteröitymiset 19.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@danakosha.fi

Danakosha

  • Viestejä: 73
Yleisöluento Helsingissä perjantaina
« Vastaus #1 : Kesäkuu 05, 2013, 11:43:05 ap »
Hyvät ystävät,

Muistutamme että Jetsun Khandro Rinpochen yleisöluento Buddhan opetusten tärkeydestä on tänä perjantaina klo 18 Baldersalissa. Luento tulkataan suomeksi. Salissa on runsaasti tilaa ja kahvio. Paikalle voi saapua klo 17.30 alkaen. Lauantain ja sunnuntain opetuksiin voi pyydettäessä saada simultaanitulkkauksen. Tervetuloa!