Kirjoittaja Aihe: Drupchen -suuri saavutusten kertymä  (Luettu 1841 kertaa)

Danakosha

  • Viestejä: 73
Drupchen -suuri saavutusten kertymä
« : Joulukuu 09, 2011, 08:50:37 ip »
Konchog Chidu -drubchen
Ti 27.12.2011 klo 16 - ma 2.1.2012  klo 10

Danakoshalla on ilo ilmoittaa, että Tulku Dakpa Rinpoche ohjaa Konchog chidu-drubchenin joulunpyhien välipäivinä.
Kaikki harjoittavat buddhalaiset voivat osallistua tähän suuren saavutukseen osaavien lamojen ohjauksessa. 'Drubchen' on harvinaislaatuinen ja tärkeä buddhalainen harjoitus. Se on erityisen voimakas ryhmäretriitti, jonka tarkoitus on tuoda harmoniaa tunteville olennoille, puhdistaa viiden elementin epätasapainosta johtuvia häiriöitä ja esteitä kuten maanjäristyksiä ja tulvia, ja edistää maailmanrauhaa ja jalon buddhadharman kitkatonta, harmonista ja vakaata kehitystä Suomessa.
Pieni makupala viime drupchenista:
http://vimeo.com/23165937

Konchog chidu tarkoittaa "Kallisarvoisten ruumiillistumaa." Se on Guru Rinpocheen keskittyvä harjoitus, joka sisältää kaikki kolme juurta: ulkoinen levollinen Padmasambhava guruna, sisäinen raivoisa Padmasambhava jidamina, ja salainen Padmasambhava Simhamukhan muodossa dakinina. Terma-aarteen löysi tertön Jatson Nyingpo joka oli Nyongben Tingzin Zangpon, Padmasambhavan läheisen oppilaan jälleensyntymä. Konchog chidu on hyvin syvällinen ja laaja opetuskokonaisuus joka kuuluu ati-jooga luokkaan eli Suuren täydellisyyden opetuksiin, ja se on yksi korkeimmista ja salaisimmista tavoista saavuttaa valaistunut Padmasambhavan mieli. Konchog Chidua harjoitetaan ahkerasti eteenkin tiibetinbuddhalaisissa Nyingma- että Kagyu koulukunnissa.

Kaikki buddhalaiset ovat tervetulleita osallistumaan drubcheniin, ja erityisesti Danakosha-mandalan jäseniä kehotetaan osallistumaan. Olisi tärkeää osallistua koko drubcheniin, koska sen hyödyt ovat suurimmat sekä itselle että muille jos pystyy sitoutumaan kaikkiin resitaatioihin. Ritriitin aikana vietetään tsok-juhlaa joka päivä.  Suositeltu lahjoitus 190 €, tai 150 € opiskelijoille ja työttömille. Ota meihin yhteyttä, jos et ole opiskelija tai työtön, mutta haluat pyytää alennusta taloudellisen tilanteesi johdosta. Rekisteröidy 12.12.2012 mennessä, tai mahd. pian osoitteeseen info@danakosha.fi. Drubchen pidetään Danakoshan Dharmakeskuksessa, osoite Museokatu 17 A, Helsinki. Pitkämatkalaiset voivat tiedustella yösijaa sanghan jäseniltä samalla kun ilmoittautuvat.