Kirjoittaja Aihe: Konchog Chidu-opetus ja initaatio Amitays-buddhaan  (Luettu 1328 kertaa)

Danakosha

  • Viestejä: 73
Konchog Chidu-opetus ja initaatio Amitays-buddhaan
« : Lokakuu 31, 2012, 09:17:07 ip »
Lha Bab Düchen: Buddhan taivaasta laskeutumisen juhla


Suuri Konchog Chidu Drupchen pidetään Danakosha-keskuksessa vuodenvaihteessa kolmannen kerran. Tähän suuren harjoitukseen valmistaudutaan ensi viikonloppuna kun vietämme Lha Bab Duchen-juhlapyhää. Tulku Dakpa Rinpoche antaa ohjeet kallisarvoisten Kolmen juuren henkilöitymien meditoimiseen.  Kolmen juuren jumaluudet ovat levollinen Guru Rinpoche, raivoisa Guru Drakpo ja dakini Simhamukha. Syvälliseen ja laajaan harjoituskokonaisuuteen kuuluu myös pitkän elämän jumaluus Amitays, johon Tulku Dakpa Rinpoche ystävällisesti antaa initiaation varsinaisena Lha Bab Duchen-päivänä.

Opetus: Konchog Chidu, kallisarvoisten ruumiillistuma
Pe 2.11. klo 18 - 20
La 3.11. - su 4.11. klo 10-12 ja 15-17

Voimansiirto Amitayukseen, pitkän elämän buddhaan Konchog Chidusta
Ti 6.11. klo 18

Tämän terma-aarteen löysi terton Jatson Nyingpo, Padmasambhavan läheisen oppilaan Nyongben Tingzin Zangpon jälleensyntymä. Konchog Chidu on hyvin syvällinen ja laaja opetuskokonaisuus, ja se on yksi korkeimmista tavoista saavuttaa Padmasambhavan mieli.

Paikka: Danakosha Dharmakeskus, Museokatu 17 A, Helsinki

Suositeltu lahjoitus Lamalle opetusviikonlopusta 50 € ja voimansiirrosta 30 €.

Tiedustele osallistumisesta sähköpostitse: info@danakosha.fi

**
Mindrolling Jetsun Khandro Rinpochen opetuksista tehtyä DVD-tallennetta on saatavilla Danakoshan dharmakeskuksesta hintaan 20 €. Tallenne sisältää yleisöluennon “Kuinka löytää rauha epävakaina aikoina” sekä viikonloppuopetuksen “Yhdeksän kulkuneuvoa”. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville DVD voidaan pyynnöstä lähettää postitse.