Kirjoittaja Aihe: Drikung Kagyu perimyslinja ja tulevia tapahtumia  (Luettu 3689 kertaa)

Konchog Zopa

  • Viestejä: 10
Drikung Kagyu perimyslinja ja tulevia tapahtumia
« : Syyskuu 15, 2013, 04:59:05 ip »
Moi, teen tän threadin lähinnä ilmottaakseni ainakin tästä tulevasta tapahtumasta venäjällä.

mutta siis pientä taustaa..

Drikung kagyu kuuluu siis Kagyu koulukuntaan ja on Nyingman kanssa niin sanottuja harjoituslinjoja. Drikung Kagyu on erityisesti jooginen perimyslinja. Perimyslinjan aloittaja on Ratna Shri the great drikungpa Lord Jigten Sumgon. ja perimyslinja alkaa siis vajradharasta, tilopa, naropa , marpa , milarepa , gampopa , phagmodrupa ja näin Gyalwa Drikungpa.

harjoitusperimyslinjan asenne on laittaa kaikki tieto ja viisaus heti harjoitukseen, ja meditaatio ja ngondro ja kaikki kyky ja viisaus panostaa polulla etenemisee, ei niinkään akadeemisiin tutkintoihin niinkuin sakya ja gelug ovat painottuneet.
perimyslinja keskittyy vajrayanaan ja mahamudraan mutta kaikilla pitäisi olla perustana hinayanan 4 jaloa totuutta/ faktaa ja mahayana motivaatio harjoituksiin.


anyway, tuorein tapahtuma on siis moskovassa ja vieraileva lama on HE Garchen Rinpoche. yksi valaistuneimmista ja myötätuntoisimmista mestareista meidän aikakaudellamme.

luvassa on vajrakilaya ja vajrayogini empowerement ja vajrakilaya drubchen joka on 24 tuntinen harjoitus kolmen vuorokauden ajan. toki pieniä taukoja on yöllä ihmiset jaetaan ryhmiin. mantra kuitenkin pitää olla mielessä koko drubchenin ajan. tämä on voimakas vajrayana harjoitus ja ''merit'' mitä siellä voi akkumuloida (accumulate) on suuri ja myös potentiaaliset realisaatiot ovat hyvin mahdollisia.

vajrayogini on kagyulinjan yksi pää deity jota harjoitetaan.

mukana on myös phowa harjoitus päivä, en tiedä myöntääkö Garchen Rinpoche Phowaan lungia joka valtuuttaa sinut harjoittamaan Drikung Phowa Chenmo jagtshugmaa. tämä on voimakas vajrayana phowa ja varmaan kaikkein kuuluisin phowa perimyslinja tiibetistä. voit lukea siitä googlesta.

turvautumisseremonia on kai retriitin jälkeen mutta en tiedä tarvitseeko olla turvautumisen saanut jo mutta empowerementit tai voimansiirrot saattavat pitää sisällään jonkin näköisiä samaya valoja jotka on todella tärkea pystyä pitämään. muuten voit kerätä todella voimakasta negatiivista karmaa. joten mielestäni on hyvä ja melkein edellytys että olet jo turvautunut ja sitoutunut vajrayanaan.


http://drikung.ru/index.php/garchen-rinpoche-s-visit-in-moscow-english

tuossa on linkki tapahtumaan.


nikki

  • Viestejä: 169
Vs: Drikung Kagyu perimyslinja ja tulevia tapahtumia
« Vastaus #1 : Syyskuu 22, 2013, 10:51:40 ip »
En ole ennen kuullutkaan tuosta perimyslinjasta kuulostaa mielenkiintoiselta :)

Jogiini

  • Valvoja
  • Ylläpitäjä
  • Viestejä: 217
Vs: Drikung Kagyu perimyslinja ja tulevia tapahtumia
« Vastaus #2 : Maaliskuu 03, 2014, 05:00:42 ip »
Tämä filmi kertoo pääasiassa Drikung joogeista:

http://www.youtube.com/watch?v=DctQTDm-HdU
Rigid, the skeleton of habit alone upholds the human frame. -Virginia Woolf