Tiedotus & tapahtumat > Buddhalaiset ryhmät esittäytyvät

Bodhi Path Kuopio

(1/6) > >>

Bodhi Path Kuopio:
Hei kaikki,

olemme avanneet Kuopioon pienen Bodhi Path meditaatioryhmän Shamar Rinpochen luvalla. Lisätietoja löytyy osoitteesta: www.bodhipath.fi ja yhteyttä voi ottaa laittamalla postia osoitteeseen: info@bodhipath.fi

Lokakuussa saamme ensimmäisen Laman opettamaan meitä ja ensi vuonna muutaman lisää :) Laitamme lisätietoja nettisivuille myöhemmin.

lari:
Kuka Lama tulee? Pidetäänkö kursit Kuopiossa? Kuka vetää teijän ryhmää? Mitä osallistuminen maksaa? Tuleeko teidän ryhmän toimintaa muihin paikkoihin Turkuun ja Helsinkiin?

pael:
Kuinka läheinen Shamar Rinpoche on Tai Situn kanssa?

Pema Namgyal:

--- Lainaus käyttäjältä: pael - Elokuu 21, 2012, 12:39:29 ip ---Kuinka läheinen Shamar Rinpoche on Tai Situn kanssa?

--- Lainaus päättyy ---

Et ehkä uskokaan kuinka hankalan kysymyksen esitit...

Mutta, tuota noin, sanoisin tähän kuitenkin, että he ovat Karmapan tärkeimpiä sydänoppilaita ja historiallisesti ajateltuna he ovat olleet monissa elämissään hyvinkin läheisesti tekemisissä toistensa ja Karmapan kanssa välittäessään eteenpäin Karma Kagyu-perimyslinjaa.

Raitanatto:
Tai Situpan ja Shamar Rinpochen välit rikkoontuivat jälkimmäisen tuodessa oman Karmapa-kanditaattinsa sen jälkeen kun Tai Situn ja loppujen sisimpien oppilaat Dalai Laman ohella olivat tulleet lopputulokseen, että Orgyen Trinley Dorje on Karmapa. Hänellä ja Shamar Rinpochella on ollut jotain dialogia viime aikoina, mutta ne eivät ole oikein johtaneet mihinkään.

Voimme ajatella, että heillä kenellä ei muuten olisi yhteyttä Karmapa Orgyen Trinley Dorjeen, saavat nyt Thinley Thaye Dorje Karmapan kautta yhteyden Karmapaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta