Kirjoittaja Aihe: Englanninkielisistä siteerauksista ja linkeistä  (Luettu 3080 kertaa)

Saltzmann

  • Ylläpitäjä
  • Viestejä: 350
  • bottiovimikko
Englanninkielisistä siteerauksista ja linkeistä
« : Heinäkuu 18, 2012, 07:39:23 ip »
Englanninkielisistä siteerauksista:

Ensinnäkin kiittäisin moninaisista keskusteluja rikastuttavista buddhalaisista siteerauksista, kuin myös muista sisältöihin liittyvistä hyvistä siteerauksista!

Muistuttaisin kuitenkin pitäämään ne lyhyihköinä ja tekemään niistä vähintäänkin ominsanoin ajatuksellisen suomennoksen, koska foorumi on suomenkielinen ja olisi tarkoitus, että keskusteluja pystyy seuraamaan myös pelkällä suomenkielellä ketjun alusta loppuun ja että keskustelu perustuu keskenäisiin ajatuksiin ja ilmaisuihin.

Foorumin ohjeista muistutusote: "Pyydämme jäseniä välttämään pitkiä englanninkielisiä verkkolainauksia ja ilmaisemaan itseänsä  omin sanoin." Eli lyhyehköt verkkolainaukset vain lyhyiksi siteerauksi, ajatus suomennettuna, oman keskustelun tueksi.

Linkeistä:

Ei oleteta, että keskustelukumppania tai lukijaa voisi velvoittaa lukemaan pitkiä linkityksiä oli ne sitten suomeksi tai englanniksi. Linkkien oheen on siksi hyvä kirjottaa, mitä mieltä itse on, mikälaiselle omalle perustelulle hakee tukea ja miksi kyseisestä linkistä. Sellainen lukija, joka haluaa, voi tutustua linkkiin, jos kokee sen sen arvoiseksi. Se, mikä on loistava linkki jonkun mielestä, niin toisen mielestä tylsä tai huono ja päin vastoin.

Tv. Saltzmann
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 18, 2012, 07:42:03 ip kirjoittanut Saltzmann »
All deities reside in the human breast.  William Blake