BuddhaDharmaFoorumi

Tiedotus & tapahtumat => Buddhalaiset ryhmät tiedottavat => Aiheen aloitti: Danakosha - Kesäkuu 11, 2012, 06:01:38 ip

Otsikko: Apua!
Kirjoitti: Danakosha - Kesäkuu 11, 2012, 06:01:38 ip
Hyvät Ihmiset,
Hyvät Danakoshan ystävät ja kaikki alkuperäiskansojen tukijat,
 
Danakosha Aid tarvitsee apuanne kiireellisesti!
Mikäli olet koskaan ajatellut auttavasi tiibetiläisiä mielekkäällä tavalla, on nyt aika tarttua toimeen. Tee lahjoitus tänään!
 
Tämän linkin alta löydät lisää tietoa hankkeesta ja tarpeelliset yhteystiedot:
 
http://danakoshaaid.fi/Ota_yhteytta.html
Jos lisäksi tarvitset erillisen kuitin lahjoituksesta, ota yhteyttä!
 
Danakosha Aid rakentaa koulua köyhällä paimentolaisalueelle Gegongissa, Itä-Tiibetissä. Koulussa tullaan antamaan peruskoulutusta alueen lapsille ja järjestämään toimintaa myös aikuisväestölle. Kaikki työ minkä teemme on täysin vapaaehtoista ja varainkeräys on Suomen Poliisihallituksen valvoma.

Kiitämme monia tahoja anteliaisuudesta ja hyväsydämisyydestä, mm. suomalaisia koululaisia, heidän opettajiaan ja vanhempiaan, saksalaisia yrityksiä ja useita muita yksityishenkilöitä, joiden ansiosta keräsimme yli 70 000 euroa syksyllä 2011 ja keväällä 2012. Valmistelut ovat alkaneet Gegongissa huhtikuussa 2012 ja 60 lapsen asuntolan rakentaminen on käynnissä. Projektin varoista on maksettu myös ylimääräisiä menoja, kuten tuhoutuneen sillan uusiminen ja rakennusalueen tasoittaminen.
 
Tutustu hankkeeseemme ja uuteen Vapauta jakki! -kampanjaan www-sivuilla tai liity facebook-ryhmään, josta löydät kuvia ja videoita paikan päältä Gegongista.
 
Tarvitsemme kiireisesti lisää rahoitusta ennen kesäkuun 2012 loppua! Olemme syvästi kiitollisia kaikenlaisesta tuesta nyt ja tulevaisuudessa. Otamme mielellämme vastaan myös ns. arvolahjoituksia, joita voi myydä esim. huutokaupoissa tms. Lähetäthän tämä vetoomuksen eteenpäin ystävillesi, jotka kenties haluavat auttaa!
 
Parhain avustusterveisin,
 
Danakosha Aid-työryhmä
www.danakoshaaid.fi
www.facebook.com/danakosha.aid